Weekendje AIA

Together on a Journey
Wat een gekte, gezelligheid en mooie verhalen afgelopen vrijdag. Als afsluiter van de zomer en begin van een nieuw seizoen beleefden we met meer dan 250 AIA-ers een primeur: het eerste AIA mini-festival! Bij aankomst moest eerst een 45 meter lange opblaasbare stormbaan overwonnen worden om vervolgens terecht te komen in een prachtige festivalterrein. Een super gezonde (groene) smoothie-bar, gezellige kampvuurtjes, levende lama’s (what?!), verse shoarma en een grote tent met live-muziek. Voor sommigen was het een eerste weerzien na een zomer samen, anderen kwamen mee als gast en weer anderen kwamen gewoon omdat er zoveel mensen waren die ze veel te lang niet hadden gezien. Het programma in de grote tent stond bol van verhalen over wat de outreaches en kampen teweeggebracht hadden: veranderde levens in de landen waar we zijn geweest. Niet alleen bij de jongeren waarmee we ons geloof gedeeld hebben, maar ook zoveel bij onszelf. Dank U wel, HEERE! Wil je nog even nagenieten: check de foto’s op onze facebook.

Toekomst AIA
Naast terugkijken keken we ook vooruit het seizoen in: Athletes in Action niet alleen als Sportministry organisatie met toffe activiteiten, maar als een beweging van jongeren door heel Nederland die aangevuurd door Gods Waarheid, midden in de maatschappij staan en tegelijk een cultuur verspreiden van het Koninkrijk van God. Op elke club, in elk team, in elke wijk. In de collegebanken, op werk en thuis.

Zomer 2015
Ook hebben we bekend gemaakt waar we heen gaan komende zomer: behalve outreaches in tientallen plaatsen in Nederland, gaan we dit jaar ook naar het atheïstische Frankrijk en terug naar het verre Brazilië.  Houdt de website in de gaten voor meer details!

@last: Levensveranderd
Ook afgelopen weekend was de afsluiting van ons ere-programma: @lead. Drieëntwintig jonge leiders die een anderhalf jaar durend vormingstraject volgden. De verhalen over wat deze tijd met ze gedaan had waren fantastisch: “Ik herken mezelf niet meer terug”, “Ik ben gegroeid in mijn geloof, mijn karakter en mijn leiderschap”,  “Mijn relatie met mijn ouders is veranderd, omdat ik ben veranderd door @lead.” en “ik heb zoveel gedaan wat ik nooit had verwacht”.  Denk jij dat @lead wat voor jou is, kijk dan hier!