Trouwen met Nadine!

Het komt snel dichterbij: nog maar acht weken en dan zijn Nadine en ik echtgenoten. Elke dag krijg ik er meer zin in. Eindelijk samenwonen met de vrouw van mijn dromen. En elke dag ga ik meer van haar houden. Ze is zo bijzonder in hoe ze denkt, voelt en doet. Zoals zij is er maar één. En daar mag ik mee trouwen!

We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft. We wilden de bruiloft in Groningen houden, maar wegens omstandigheden verplaatsen we de hele dag naar Soest! Dit heeft natuurlijk flink wat extra voeten in de aarde, maar we hebben inmiddels een prachtig plekje gevonden.

140509 WN_SaveTheDate

Na de bruiloft gaan we wonen in Amersfoort, in Nadine’s huisje. Misschien nog even een beetje opknappen hier en daar, maar we voelen ons nu al gezegend met ons plekje.