Nadine in Groningen!

Vandaag was het dan eindelijk zo ver: Nadine woont officieel in Groningen! Gisteren en gros van wat Nadine bezit in mijn Suzuki geladen – lekker vrij toch om niet ubermaterialistisch te zijn 😉 Na een dag druk verhuizen – één uur lang eigenlijk – is haar kamertje helemaal weer gezellig! En most of all important: ze woont zo’n honderd meter lopen van mij 🙂 dat betend voor mij: nooit meer koken ‘s avonds, geen stomme blousen meer strijken op zondagochtend en ik hoef niet bang te zijn dat Anke haar huis straks smerig terugkrijgt! Amen! Als dat geen redenen zijn om voor te danken… [nggallery id=2]

Kom gerust eens een kopje koffie drinken bij onze nieuwe stadjer in Beijum!

Vandaag was het dan eindelijk zo ver: Nadine woont officieel in Groningen! Gisteren en gros van wat Nadine bezit in mijn Suzuki geladen – lekker vrij toch om niet ubermaterialistisch te zijn 😉 Na een dag druk verhuizen – één uur lang eigenlijk – is haar kamertje helemaal weer gezellig! En most of all important: ze woont zo’n honderd meter lopen van mij 🙂 dat betend voor mij: nooit meer koken ‘s avonds, geen stomme blousen meer strijken op zondagochtend en ik hoef niet bang te zijn dat Anke haar huis straks smerig terugkrijgt! Amen! Als dat geen redenen zijn om voor te danken…

Kom gerust eens een kopje koffie drinken bij onze nieuwe stadjer in Beijum!