Windhoek, Namibië

Terugreis begonnen.

We zijn inderdaad 2 nachten in Swakopmund gebleven, waar het koud en regenachtig was. Maar dat weerhield Wouter er niet van om mij met kleding en al onder de sproeier te zetten. Nadat hij me de ochtend daarvoor al met pyama en al onder de koude douche had gezet! Hmmmm… 😉

Vanochtend om 7.15 uur vetrokken en nu terug in Windhoek. Hier hebben we voor vannacht een hostel en morgen aan het einde van de middag stappen we dan weer de urenlange bus in, om de volgende dag (maandag) aan te komen in Cape Town. En diezelfde nacht stappen we op het vliegtuig naar Nederland….

Bitter sweet

Aan de ene kant nooit zin om Afrika weer te verlaten, benieuwd wanneer we weer terug mogen. En we hebben eindelijk een beetje vakantie gehad. Aan de andere kant ook goed om weer naar huis te gaan, zin om familie en vooral Anke weer te zien.

Het is een aparte reis geweest. Sportkampen, de conferenties in Nederland, het ongeluk van Anke, het reizen langs alle teams, het project ROAD TO AFRICA werkelijkheid zien worden, een vakantie die zo voorbij vloog… Maar bovenal weer Zijn Leidende Hand gezien. Vandaag zeiden we nog tegen elkaar hoe we zonder Hem echt niets zijn, hoe we daar ook deze reis weer achter moesten komen. Dat we niet zonder Hem kunnen en willen. Niet alleen in het werk dat we mogen doen, de plek die God ons heeft gegeven tussen vrienden en familie, maar juist ook voor ons samen J Zonder Hem is het maar een zware dobber en komen we snel aan het einde van onze krachten…