Kenya

Na 3 weken vlammen in Nederland, was het afgelopen vrijdag dan eindelijk zo ver: op het vliegtuig naar Kenya! Met een ontzettend tof team (Marjan, Alina, Sarah, Nadine, Rense, Tim, Marnix en ik) vlogen we vanaf Amsterdam via Dubai (VAE) naar Nairobi. Zonder nachtrust kwamen we zaterdagochtend aan, waarna we direct Kibera in konden: de grootste sloppenwijk van Oost Africa. Wat een overgang en vooral wat een leefomstandigheden voor de mensen daar! Bijzonder om juist hier naast de mensen te mogen staan en ze te bemoedigen met onze aanwezigheid, eten, kleren, giften en gebeden. Showing the love of Christ in every way!

Vanochtend vroeg vertrokken naar het noorden van Kenya, waar we nu de nacht doorbrengen in Kitale. Vanaf hier vertrekken we morgenvroeg naar Trukana, een woestijngebied, om ook daar op deze afgelegen plek het evangelie te brengen en de kerken te bemoedigen! Please pray for strenght, energy and and a lot of compassion and love for the people we are going to meet. Bless you all, we remind you in our prayers!