Thuis

Met het gezellig gebabbel van mijn zus en moeder om mij heen zit ik aan de keukentafel. Toch wel leuk om weer thuis te zijn 😉 Al weer meer dan 5 weken thuis. Man! Zo voelt het nog niet echt. De transitie naar Nederland ging erg snel. Zondagnacht kwam ik aan, maandagavond al weer een vergadering gepland. Veel werk dat wachtte bij AiA, veel zaken te regelen voor m’n bedrijf en tegelijk ook nog verhuizen. Mark heeft een huis gekocht waar ik bij in kom wonen (cool!), waar we de laatste weken erg veel geklust hebben: nieuwe muren, plafond, laminaat, behangen, verven… the whole package. Wat een business weer…

Of ik het mis? Hmmm… ik zal zo weer terug willen, maar alles heeft z’n tijd. Het was prachtig daar, en het is heerlijk om nog steeds met de mensen daar in contact te zijn. Ik geniet ervan om nu weer bezig te zijn hier, full-time op kantoor om weer nieuwe projecten op te zetten naar overal ter wereld, en vooral ook East Africa. God zegent ons werk met open deuren, mogelijkheden, nieuwe jonge missionaries die bereid zijn om te getuigen, kerken die uitgedaagd worden om het evangelie te delen met kerken in Africa: woaw!

Wat ik nu precies doe? Ik werk nu vier dagen op kantoor en één dag in de week thuis om te studeren. Dat doe ik aan de ETA, theologie. Ging nog niet bijster snel in Uganda, maar ik hoop er nu vaart achter te zetten en een grote inhaalslag te maken. Uit verschillende landen in Africa heb ik uitnodigingen ontvangen om training te komen geven. Training over hoe kerken kunnen uitreiken naar de armen, zieken en ongelovigen om hen heen. Man, hoe cool! Ergens in mei hoop ik een rondreis te maken in verschillende landen: Central Africa, Congo, Rwanda, Uganda, Kenya en Zambia. Langs nieuwe en bestaande contacten en overal de kerken bezoeken! Woaw! I’ll keep you guys updated!

Over de laatste tijd wil ik heel graag nog dit kwijt: ontzettend bedankt voor alles! Bedankt voor jullie gebeden voor de mensen die ik bezocht en voor mij, bedankt voor jullie reacties, mailtjes en telefoontjes, bedankt voor de financiële ondersteuningen, bedankt voor jullie liefde! Moge God jullie daar zo overvloedig voor zegenen! Echt! Dank jullie zoveel voor het op die manier onderdeel zijn van de ministry. De zegen hierop zal ook zeker jullie deel zijn! Praise God voor jullie harten!

De zegen van God, de Maker van alles, Regeerder van alles, Redder van iedereen, zij met jullie!