life update

Woaw… wat een tijd. Sorry voor het lange wachten, maar hier nu eindelijk toch weer even wat updates. Internet was heel lastig bereikbaar afgelopen weken en gecombineerd met volle programma’s was er geen mogelijkheid om de site te updaten. Ondanks alle drukte is het wel een geweldige tijd geweest!
Veel meegemaakt, gezien, gedaan en gehoord. Praise God!
Momenteel zit ik in Nairobi in een hotelletje. Afgelopen dagen en vandaag nog wat meetings gehad met ministries waarheen we mogelijk teams heen sturen in 2009/2010, en dan vanaf morgen toch even lekker vakantie vieren. Niet echt kerstvakantie gehad hier, maar nu dan wel even een tijdje rusten en genieten van het Africa landschap. Morgen komt Mark hier, en dan samen met een heel NL gezelschap oud & nieuw vieren aan de kust van Kenya. Het schijnt daar paradijselijk mooi te zijn dus kijk er wel naar uit. Ben erg benieuwd!

Hieronder nog wat updates van de laatste weken. ‘t Is erg moeilijk om alle ministry in een paar woorden te vatten. Wanneer ik het opschrijf doet het altijd zo af van de werkelijkheid. ‘t Is zo tof om God zo aan het werk te zien en te mogen genieten van Zijn bevrijdingswerk in Africa. Als dat maar duidelijk is: God leeft en Hij is aan het werk is in Africa op een geweldige manier!’