Aankomst in Rwanda

Na een reis van 13 uur, die 8 uur had moeten duren (5 uur vertraging vanwege een truck op de weg) ben ik veilig aangekomen in Rwanda. In Uganda eerst nog midden in de nacht achterna door iemand achterna gezeten die mijn tas probereerde te stelen, maar ook dat is goed afgelopen. Bij de Rwandeese grens kwam ik erachter dat ik vergeten was een visa aan te vragen. Ik had gisteravond al wat geld gewisseld naar dollars, om te kunnen betalen aan de grens, en bleek precies genoeg bij me te hebben 😉 Ik had eigenlijk minder willen wisselen, maar kwam nu eenmaal beter uit om net iets meer te doen en dat bleek dus niet zonder reden. Heel erg welkom ontvangen hiuer door mijn vrienden hier, die ik nog ken uit mijn bezoek aan Rwanda in februari. Ik slaap hier in een mooi wijkje in een buitenwijk van Kigali. Vet mooie stad. Zo veel rustiger dan Kampala. Net meegeweest naar een bruiloft, on morgen samen met één van mijn contacten naar Butare. Hopelijk vind ik daar de juiste contacten voor de Heart of Africa Tour en vind ik ondertussen een aantal mogelijkheden om pastors uit te dagen om hun omgeving te beinvloeden met het evangelie! Thanks for your prayers! Vette zegen!